Dividend

financiële events

Bedrijfsinformatie

Bron: bedrijfswebsite, april 2018

"Het is onze ambitie om onderscheidende en vernieuwende medicijnen te ontwikkelen die het potentieel bezitten om een duidelijk verschil te maken voor de samenleving, alsook om duurzame waarde te creëren voor al haar belanghebbenden.

Onze strategie is gebruik te maken van onze unieke Nanobody-technologie voor het ontwikkelen van geneesmiddelen in indicaties met hoge medische nood waar Nanobodies een duidelijk voordeel bieden tegenover bestaande producten en technologieën. 

We passen hiervoor een hybrid business model toe waarbij we investeren in onze eigen programma’s en waarbij we ook samenwerken met farmaceutische partners in alle fasen van onderzoek en ontwikkeling. Bovendien zullen we sommige of alle rechten behouden voor de commercialisatie van onze producten, met de eerste productlancering van een Nanobody in volledige eigendom, caplacizumab, verwacht in 2018.

Ablynx is genoteerd op Euronext Brussel met ticker symbool ABLX, heeft een Sponsored Level I ADR programma op de OTC markt in de VS (ticker: ABYLY) en Spotlight Opties genoteerd op Euronext Brussel Derivaten markt (ticker: ABY). "

Dividendbeleid

Bron: jaarverslag 2017

"Wij hebben momenteel niet de intentie om op afzienbare termijn dividend uit te keren op onze gewone aandelen en bijgevolg is uw enige kans om tijdens die periode een rendement op uw belegging te behalen, een koersstijging van de ADSs of gewone aandelen."

andere bedrijven